Evitta За бебето Превръзки Носни кърпички Мокри кърпи Клечки за уши За възрастни
За фирмата За контакти
menu
 
 
 

За фирмата

 
 
 
 
Мисия, цели и задачи на фирма "ЕВИТТА"

Мисията на фирмата е свързана със задоволяване нуждите на потребителите от първокачествени санитарни и хигиенни продукти.

Основна цел е завладяването на максимален пазарен дял на родния ни пазар и утвърждаването й като марка-символ на качество, чистота и удобство.

За изпълнението на тази цел, фирмата си поставя следните по-важни задачи:

  • разрастване на дистрибуторската мрежа
  • разширяване и обновяване на рекламната кампания
  • въвеждане на нова ценова политика
  • разширяване на продуктовия асортимент, подобряване качеството на предлаганите стоки и обновяване дизайна на опаковките

Каква обществена потребност ще задоволи фирмата

Фирма "ЕВИТТА" задоволява различни потребности от санитарни и хигиенни материали на няколко групи хора: жени, майки с малки деца, възрастни или болни хора на легло.

Baby Clean

Mister Clean

 
 
Продукти

Фирмата е на българския пазар от 10.12.1999 г. Тя произвежда и внася богат асортимент от дамски превръзки, носни кърпички, детски памперси, памперси, подложки, пелени и постелки за възрастни

Фирмата цели да задоволи максимално потребностите на българския пазар от подобни артикули и да се наложи като най-добър производител на дамски превръзки в България. За пълното задоволяване потребностите и желанията на своите клиенти, фирмата внася от италиански фирми първокачествени модерни продукти.

Продукцията на "ЕВИТТА" се опакова в собствен склад със седалище в гр. София. Фирмата има планове за разширяване на дейността си и изграждане на складове в различни възлови райони на страната за оптимизиране на дистрибуторската мрежа.